Το καλοκαίρι μου!!!

Μόλις σταμάτησε το σχολείο, πετούσα από την χαρά μου γιατί θα πήγαινα διακοπές. ‘Όμως ανυπομονούσα να τελειώσει και το ωδείο γιατί έτσι θα ήμουν τελείως ελεύθερη.

Ρία Ετοίμασα τις βαλίτσες μου γιατί θα πήγαινα με την γιαγιά μου διακοπές στην Χίο. Την επόμενη ημέρα ξύπνησα στις τέσσερις το πρωί για να πάω στο αεροδρόμιο. Μόλις φτάσαμε στην Χίο, ένα λεωφορείο, μας πήρε και μας πήγε στο ξενοδοχείο. Εκεί φάγαμε πρωινό και πήγαμε στην θάλασσα. Δεν μπήκαμε μέσα γιατί ήταν πολύ κρύα αλλά καθαρή. Η άμμος ήταν ψιλή και κολλούσε στα πόδια μας και έτσι αναγκαστήκαμε να φύγουμε. ‘Ύστερα βρήκαμε στο δρόμο μια ταβέρνα και φάγαμε εκεί. Το απόγευμα πήγαμε στην πόλη, στα μαγαζιά και μετά σε ένα ακρωτήρι που είχε ένα μαγαζί για καφέ. Μου άρεσε πάρα πολύ εκεί, γιατί έβλεπες όλη την χώρα.

Το άλλο πρωί πήγαμε στον κάμπο της Χίου. Εκεί όλα μύριζαν υπέροχα.

‘Έπειτα πήγαμε ολοήμερη εκδρομή στην Σμύρνη. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η παλιά της πόλη, ταξιδεύοντας μες την ιστορία. Οι μπερδεμένες μυρωδιές της ανατολής και της δύσης έδιναν μια παράξενη ομορφιά!

Επιστρέφοντας στην Χίο επισκεφθήκαμε τα Μαστιχοχώρια και είδαμε πως παράγετε η μαστίχα. Οι μέρες όμως τελείωναν και έπρεπε να φύγουμε.

Μόλις φτάσαμε στην Θεσσαλονίκη ξαναετοίμασα τα πράγματά μου γιατί πήγα με τους γονείς μου στην Χαλκιδική. Εκεί ήταν πιο ωραία από την Χίο νομίζω γιατί έκανα φίλους και έτσι δεν βαριόμουνα. Πάντως στην Χαλκιδική μόνο στο ξενοδοχείο και στην θάλασσα πηγαίναμε, πουθενά αλλού! ‘Ένα βράδυ μάλιστα κατέβηκα εγώ με τους φίλους μου στην πισίνα και άνοιξα το skype και μίλησα με την φίλη μου την ‘Έλλη και ύστερα καθίσαμε με τους φίλους μου και μιλούσαμε,  λέγαμε ανέκδοτα μέχρι τις δώδεκα το βράδυ!

Ρία Το επόμενο πρωί ξυπνήσαμε και ετοιμάσαμε πρωινό στο δωμάτιο και κατεβήκαμε στην πισίνα. Εκεί έπαιξα με τους φίλους μου ως τις εννιά το βράδυ.

Όμως ήρθε η ώρα που θα έπρεπε να φύγουμε και να αποχωριστώ τους φίλους μου και την όμορφη σοφίτα που έμενα, αλλά δεν με πείραξε τόσο γιατί θα έβλεπα τους φίλους μου στην Θεσσαλονίκη.

Όταν επέστρεφα στο σπίτι ήξερα ότι οι διακοπές έφτασαν στο τέλος τους και άρχισα να ετοιμάζομαι για το σχολείο. ‘Ήθελα να δβ τις φίλες μου και τον δάσκαλο ή την δασκάλα που θα έχουμε. Θα περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο καλοκαίρι.

Ελευθερία Μπαλτατζίδου

One Reply to “Το καλοκαίρι μου!!!”

  1. avatar
    lena aslanidou says:

    polu kalo sixaritiria petiximeno:P 😀 🙂 :* 🙂

Comments are closed.