Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη …

xioni-5dimΟ Δεκέμβριος και τα Χριστούγεννα ήρθαν! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καθυστερήσαμε να του γράψουμε κι ύστερα γκρινιάζουμε και παραπονιόμαστε πως συνέχεια μας ξεχνάει! Περίεργα παιδάκια είμαστε!

Κάποια άλλα παιδάκια γράφουν στον Άγιο Βασίλη πολύ πολύ νωρίτερα για να προλάβει να φτάσει το γράμμα τους πριν από τα Χριστούγεννα. Αλλά αφού αργήσαμε να γράψουμε, φροντίσαμε να κάνουμε express παραδόσεις στον Άγιο Βασίλη μέσω internet.

🙂 Κάντε κλικ πάνω στο όνομα μας, για να δείτε το γράμμα που γράψαμε … 🙂

 

Αναστασία

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Με λένε Αναστασία. Μένω στην Πολίχνη. Πηγαίνω στο 5ο δημοτικό σχολείο Πολίχνης στη Β? τάξη. Τη μαμά μου τη λένε Μαρία, τον μπαμπά μου τον λένε Δημήτρη, έχω δυο αδέρφια, τον Ανδρέα και τον Νίκο. Όταν μπορείς και άμα μπορείς, αλλά πρώτα στα άλλα παιδιά του κόσμου και μετά εμένα. Θέλω γκλίτερ, ό,τι σχήμα θες, καρδούλα, αστέρι, φεγγάρι κι άλλα πολλά. Αλλά μην ξεχνάς θα μου το φέρεις άμα μπορείς και τελευταίο.
Σ? αγαπώ Αϊ-Βασίλη

Γιάννης

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Φέτος για δώρο τα Χριστούγεννα θα ήθελα ένα δώρο που το λένε 300.000 χαρτάκια Rabbids. Να έχεις καλή χρονιά να είσαι καλός με τα παιδιά. Ελπίζω να τα καταφέρεις και να ξέρεις ότι όλα τα παιδιά μας κάνεις πολύ πολύ χαρούμενα. Όλα τα παιδιά της γης, παράδειγμα Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία, αλλά εγώ είμαι Έλληνας. Να είσαι χαρούμενος για τον εαυτό σου. Ελπίζω να περάσεις καλά, δε μ? αρέσει να μην περνάς καλά. Είμαι καλό παιδί.
Με αγάπη
Γιάννης

Αλεξάνδρα

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Μένω στην Πολίχνη είμαι οχτώ χρονών και πάω στη Β? τάξη. Ήμουν καλό παιδί και θέλω να μου φέρεις δώρα και ακόμα για τα φτωχά παιδιά. Θέλω tablet, αυτοκόλλητα, παζλ και μια κούκλα για να παίζω μαζί της.
Αλεξάνδρα

Χάρης

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Είμαι ο Χάρης και πηγαίνω στη Β? τάξη στο 5ο δημοτικό σχολείο Ποίχνης. Θέλω ένα κατευθυνόμενο αυτοκίνητο και ένα Furby.
Χάρης

Θεοδώρα

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Με λένε Θεοδώρα και πάω στη Β? τάξη. Μένω στην Πολίχνη. Φέτος θα ήθελα μια κούκλα. Να φέρεις και στα άλλα παιδιά. Ξέρω πως έχεις λίστα των άτακτων, σ? αυτά να μη φέρεις. Τώρα πολλά φιλάκια και περιμένω με αγωνία, σ? αγαπώ. Είσαι ο καλύτερος Άγιε Βασίλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Θεοδώρα

Βέρα

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Μένω στη Θεσσαλονίκη, το σπίτι μου είναι κοντά στην εκκλησία. Θέλω να μου χαρίσεις ένα μικρό ή μεγάλο σκυλί να είναι ή μαύρο ή καφέ και όχι μόνο αυτό και στη Στέλλα και στη Βίκυ και στον Γιάννη και στην Ειρήνη και σε όλους να χαρίσεις παιχνίδια και σε αυτούς που διψάνε και να μην πεθάνουν. Και στην ξαδέρφη μου να της χαρίσεις ένα κομπολόι και στη μαμά μου να χαρίσεις ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια και στην ξαδέρφη μου ένα βιβλίο.
Βέρα

Ζαφείρης

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Με λένε Ζαφείρη  και πηγαίνω Δευτέρα τάξη στο 5ο. Θέλω να μου φέρεις ένα Furby και να μην ξεχάσεις και τα άλλα παιδιά να πας και στα φτωχά παιδάκια. Είστε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου Άγιε Βασίλη, καλή παράδοση δώρου και στα παιδιά που είναι φτωχά. Όταν θα τελειώσεις τα δώρα καληνύχτα.
Ζαφείρης

Ελισάβετ

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Θέλω ένα πατινάζ. Επίσης να φέρεις δώρα για τα φτωχά παιδάκια και τροφή επειδή θα είναι κρίμα. Να φέρεις και ρούχα για να μην κρυώνουν και παιχνίδια. Μην τα ξεχάσεις, Άγιε Βασίλη γιατί δε θα σε αγαπήσουν.
Ελισάβετ

Ηλίας

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Φέτος τα Χριστούγεννα θέλω για δώρο να μου φέρεις έναν εκτυπωτή εγγράφων που να βγάζει φωτοτυπίες. Σε παρακαλώ ο εκτυπωτής να είναι άσπρος. Επίσης έχω έναν αδελφό που δεν ξέρει να γράφει επειδή είναι μικρός. Θα σου ζητήσω να του φέρεις ένα αμάξι τηλεκατευθυνόμενο με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Θα σε περιμένουμε με ανυπομονησία.
Ηλίας

Αντωνία

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Φέτος τα Χριστούγεννα θέλω να πας πρώτα τα δώρα των άλλων παιδιών και μετά το δικό μου δώρο που είναι μια ντουλάπα της Barbie ή «μάντεψε ποιος;». Αλλά πρώτα να φέρεις το δώρο της αδελφής μου της Ελένης, αλλά δεν ξέρω τι δώρο θέλει. Σε παρακαλώ δώσε τα απιδιά τα φτωχά να ?χουν φαγητό να φάνε κα να ?χουνε λεφτάκια πολλά. Σε παρακαλώ, Άγιε Βασίλη, όλα αυτά που σου είπα να γίνουν. Επίσης θέλω να φέρεις στο σπίτι μας δώρο πρώτα στη μαμά και στον μπαμπά και τελευταία σε μένα.
Με αγάπη
Αντωνία

Γιώργος

 Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Είμαι ο Γιώργος, πηγαίνω Β? τάξη και μένω στη Θεσσαλονίκη. Φέτος θα ήθελα να μου φέρεις ένα κουτί με το σπίτι από τα χελωνιτζάκια και μην ξεχάσεις τα υπόλοιπα παιδιά. Σε ευχαριστώ πολύ, εύχομαι καλή τύχη άγιε Βασίλη.
Γιώργος

Ειρήνη

 Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Το όνομά μου είναι Ειρήνη. Είμαι εφτά χρονών και πάω στη Β? τάξη. Τους συμμαθητές μου τους λένε: Ζαφείρη, Αντωνία, Αναστασία, Χάρη, Γιάννη, Ραφαήλ, Βέρα, Ελισάβετ, Στέλλα, Νίκο, Έλλη, Βίκυ, Γιώργο, Στέλιο, Αργυρώ, Θεοδώρα, Μπάμπη, Αλεξάνδρα και Ηλία. Είμαστε είκοσι παιδιά. Άγιε Βασίλη θα ήθελα να μου δώσεις, αν μπορείς, μια κούκλα με μπεζ μαλλιά, με μοβ μπλούζα, με ένα μοβ μανίκι στο δεξί χέρι της με μια μοβ φούστα, με γκρι παγοπέδιλα και άσπρα πόδια. Η κούκλα να είναι μικρή όχι πολύ μικρή, 10 εκατοστά. Αλλά μην ξεχάσεις να δώσεις και στους άλλους δώρα και στα φτωχά παιδιά. Σε αγαπώ πολύ.
Με πολλά πολλά φιλιά
Ειρήνη

Μπάμπης

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Μένω στην Πολίχνη και πάω στη Β? τάξη. Σε αγαπώ πολύ επειδή τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή. Μπορείς να μου φέρεις σε παρακαλώ πολύ το στρατόπεδο του lego! Και σε αγαπώ πάρα πολύ επειδή σε βοηθάνε τα καλά σου ξωτικά και έχεις ένα πολύ ωραίο έλκηθρο! Πετάς πάνω από τα σπίτια και τις καμινάδες και μοιράζεις τα δώρα. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ.
Με φιλάκια
Μπάμπης

Νίκος

 Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Είμαι ο Νίκος από τη Β? τάξη. Θέλω μόνο ένα δώρο, θέλω μια σβούρα beyblade. Επίσης είμαι στο 5ο δημοτικό σχολείο Πολίχνης. Για τα άλλα παιδιά θα ήθελα οχτώ γερά monsuno.
Νίκος

Στέλλα

 Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Με λένε Στέλλα και πάω στη Β? τάξη. Μένω στην Πολίχνη και θα ήθελα να μου φέρεις  το δεντρόσπιτο της Angry Birds Στέλλα, μαζί με τα γουρουνάκια και τους φίλους της. Και μην ξεχάσεις να φέρεις και στα φτωχά παιδάκια παιχνίδια και αν μπορέσω θα στείλω κι εγώ παιχνίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, σε όλες τις χώρες και θα βοηθήσω. Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και καλό ταξίδι.
Στέλλα

Στέλιος

 Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Είμαι ο Στέλιος που πηγαίνω στη Β? τάξη του 5ου δημοτικού σχολείου Πολίχνης. Θέλω να μου φέρεις ένα lego star wars αεροπλάνο. Θέλω σε όλα τα παιδιά της γης να φέρεις  δώρα και στα φτωχά τα παιδάκια να φέρεις πολύ φαγητό.
Με πολύ αγάπη
Στέλιος

Βικτώρια

 Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Φέτος τα Χριστούγεννα θα ήθελα να είναι όλα τα παιδιά όλου του κόσμου ευτυχισμένα κι όλα τα ζώα του κόσμου να είναι ευτυχισμένα. Να μην τα σκοτώνουνε, τα σαρκοφάγα ζώα να μην τρώνε τα φυτοφάγα και αυτά να γίνουν φυτοφάγα. Α!!! Να μην ξεχάσω να σου βάλω γάλα και μπισκότα!
Με αγάπη
Βικτώρια

Ραφαήλ

 Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,
Αυτά τα Χριστούγεννα θα ήθελα ένα tablet για να παίζω με τους γονείς μου και μόνος. Επίσης θα ήθελα και τα χαρτάκια Rabbids κολλημένα στο κουτί για να μπορέσω επιτέλους να γεμίσω το μπλοκ Rabbids. Όταν το γεμίσω επιτέλους το όνειρό μου θα πραγματοποιηθεί. Να είναι όλα τα παιδιά καλά και επίσης ο κόσμος.
Πολλά φιλιά
Ραφαήλ

tzaki-5dim